Az OPH Oktal Pharma d.o.o. Ljubljana felújítja tároló létesítményeit

Annak érdekében, hogy fejlődjön a raktározás és a szállítmányozás minősége, az Oktal Pharma Ljubljana megnyitotta renovált raktáruk kapuit 2019. júniusában

Annak érdekében, hogy fejlődjön a raktározás és a szállítmányozás minősége, az Oktal Pharma Ljubljana megnyitotta renovált raktáruk kapuit 2019. júniusában.

Ennek köszönhetően biztosítható a munkafolyamatok és az áruforgalom akadálytalan áramlása, ill. A megnövekedett a raktározási terület mérete is, így a termékek disztribúciója könnyedebb lett, sőt, létrehoztak egy karantén területet is.

A projekt magában foglalta az Exactum hőmérséklet és páratartalom mérő rendszer beépítését. A rendszer egyaránt képes analízist adni az általános hőmérsékletről és figyelmeztetni egy potenciális , az előírttól eltérő ingadozásra is. A korábbi hűtő-fűtő berendezés egy klíma rendszerrel lett kibővítve, ami másodlagos hűtő-fűtő berendezésként biztosítja a raktár állandó hőmérsékletét, így garantálva az itt található áruk biztonságos tárolását.

A vállalat üzleti tevékenységének támogatása integrált ERP és WMS információs rendszerek alkalmazásával valósul meg, amin keresztül minden tranzakció és egyéb esemény regisztrálásra kerül. A rendszerek megfelelnek a GDPR előírásokkal, biztosítják a termékek utánkövetésének lehetőségét. A WMS rendszeren belül az áru befogadása és disztribúciója manuális terminálokon keresztül történik,így csökkentve a felesleges papírhasználatot. Ezek a modern rendszerek hozzájárulnak a digitális ügyintézés kialakításához.
 
A renovált raktározási terület megfelel a jelenleg érvényben lévő disztribúciós gyakorlatoknak és a gyógyászati segédeszközökre vonatkozó előírásoknak is. A raktározásra vonatkozó szigorú feltételek és a beépített biztonsági rendszer lehetővé teszi, hogy csak az engedéllyel rendelkezők tartózkodjanak a raktár területén.
 
Az Oktal Pharma Ljubljana által kínált szolgáltatás új szintre lépett, mely elősegíti a jelenlegi és jövőbeni partnerekkel való együttműködést.