1-DAY ACUVUE® MOIST

30 db, 90 db

Napi viseletű kontaktlencse. A 1-DAY ACUVUE® MOIST® kontaktlencse fokozott hidratálást biztosít, bent tartva a nedvességet és kizárva az irritációt. A LACREON™ technológia nedvesítő anyagot ágyaz a lencsébe, ezáltal tartós nedvességforrást létrehozva.

Az Acuvue márkájú kontaktlencsék egyesével csomagolt steril csomagolásúak, melyben a lencsék metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban tárolódnak.

Az Acuvue termékekkel kapcsolatos részletes használati utasításokat tartalmazó leírást kérje optikusától. 

A biztonságos használat elérése érdekében kifejezetten fontos a megfelelő kontaktlencse használat, kontaktlencse ápolás és a kiegészítő eszközök (pl. lencsetok) megfelelő használata. A nem megfelelő kontaktlencse használat vagy ápolás súlyos szembetegségek kialakulásához vezethet.

Minden Acuvue kontaktlencse UV védelmet biztosít a szaruhártyát és a szemet érő káros UV sugárzás ellen. Az UV védelemmel ellátott kontaktlencsék NEM helyettesítik az UV-szűrős szemüvegeket vagy napszemüvegeket, mivel azok nem takarják a szem teljes felületét, így nem nyújtanak teljes körű védelmet a szem egészére. Ajánlott szakértő véleményét kikérni.

Kontaktlencse (38 % víz) metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban.
Alapanyag: etafilcon A.

A LACREON® nedvesítő technológia a lencse belsejétől a felszínéig érő, hosszan tartó nedvességforrást hoz létre, amelyet a páciens nem pislog ki a lencséből. Segít természetes állapotában tartani a szem környezetét, amely máskülönben irritációhoz vezethetne