1-DAY ACUVUE® MOIST FOR ASTIGMATISM

30 db

Napi viseletű kontaktlencse asztigmiás páciensek részére, A 1-DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM kivételes kombinációja a kényelemnek és a teljesítménynek, mely megtalálható egy napi eldobható kontaktlencse formájában. A LACREON™ technológia nedvesítő anyagot ágyaz a lencsébe, ezáltal tartós nedvességforrást hoz létre. Az EYELID STABILISED kialakításnak köszönhetően egész nap élvezheti a stabil látást, még szem- és fejmozgások esetén is.

Az Acuvue márkájú kontaktlencsék egyesével csomagolt steril csomagolásúak, melyben a lencsék metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban tárolódnak.

Az Acuvue termékekkel kapcsolatos részletes használati utasításokat tartalmazó leírást kérje optikusától. 

A biztonságos használat elérése érdekében kifejezetten fontos a megfelelő kontaktlencse használat, kontaktlencse ápolás és a kiegészítő eszközök (pl. lencsetok) megfelelő használata. A nem megfelelő kontaktlencse használat vagy ápolás súlyos szembetegségek kialakulásához vezethet.

Minden Acuvue kontaktlencse UV védelmet biztosít a szaruhártyát és a szemet érő káros UV sugárzás ellen. Az UV védelemmel ellátott kontaktlencsék NEM helyettesítik az UV-szűrős szemüvegeket vagy napszemüvegeket, mivel azok nem takarják a szem teljes felületét, így nem nyújtanak teljes körű védelmet a szem egészére. Ajánlott szakértő véleményét kikérni.

Kontaktlencse (38 % víz) metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban.
Alapanyag: etafilcon A.

Az EYELID STABILISED (szemhéj-stabilizált) kialakítás (ESD) technológi a pislogó szem természetes erejét használja fel négy stabilizációs zónában (eltérően a hagyományos prizma-ballaszttól, amely vertikális prizmát idéz elő a centrális optikai zónában), ezzel biztosítva, hogy páciensei látása egész nap TISZTA és STABIL legyen, bármilyen aktív is a napjuk.