1-DAY ACUVUE® TRUEYE®

30 db

Napi viseletű kontaktlencse. A 1-DAY ACUVUE® TruEye® napi viseletű kontaktlencsék kiemelkedő kényelmet kínálnak a HYDRACLEAR® 1 technológiának köszönhetően, mely segít megtartani a lencsék nedvességét, így garantálva a máshoz nem fogható kényelmet.

Az Acuvue márkájú kontaktlencsék egyesével csomagolt steril csomagolásúak, melyben a lencsék metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban tárolódnak.

Az Acuvue termékekkel kapcsolatos részletes használati utasításokat tartalmazó leírást kérje optikusától. 

A biztonságos használat elérése érdekében kifejezetten fontos a megfelelő kontaktlencse használat, kontaktlencse ápolás és a kiegészítő eszközök (pl. lencsetok) megfelelő használata. A nem megfelelő kontaktlencse használat vagy ápolás súlyos szembetegségek kialakulásához vezethet. Minden Acuvue kontaktlencse UV védelmet biztosít a szaruhártyát és a szemet érő káros UV sugárzás ellen. Az UV védelemmel ellátott kontaktlencsék NEM helyettesítik az UV-szűrős szemüvegeket vagy napszemüvegeket, mivel azok nem takarják a szem teljes felületét, így nem nyújtanak teljes körű védelmet a szem egészére. Ajánlott szakértő véleményét kikérni.

Kontaktlencse (46 % víz) metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban. 
Alapanyag: narafilcon A

Azoknak a pácienseknek ajánlott, akiknek lencseviselési szokásait az intenzitás jellemzi és vigyáznának szemeik egészségére ma és a jövőben is.
Hydraclear® 1 technológia: a lencse belsejébe ágyazott nedvesítő anyag, a PVP imitálja a mucinokat, ezáltal segít fenntartani a könnyfilm stabilitását és válik láthatatlanná a szemben.