ACUVUE OASYS® FOR ASTIGMATISM WITH HYDRACLEAR® PLUS

6 db

2 hetes viseletű kontaktlencse asztigmiás páciensek részére. Az ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM kontaktlencse kiemelkedő kényelmet és teljesítményt biztosít kihívásokkal járó környezeti viszonyok között, például digitális eszközökkel töltött hosszú munkaórák során, amely kellemetlenségérzetet vagy irritációt okozhat a szemben.

Az Acuvue márkájú kontaktlencsék egyesével csomagolt steril csomagolásúak, melyben a lencsék metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban tárolódnak.

Az Acuvue termékekkel kapcsolatos részletes használati utasításokat tartalmazó leírást kérje optikusától. 

A biztonságos használat elérése érdekében kifejezetten fontos a megfelelő kontaktlencse használat, kontaktlencse ápolás és a kiegészítő eszközök (pl. lencsetok) megfelelő használata. A nem megfelelő kontaktlencse használat vagy ápolás súlyos szembetegségek kialakulásához vezethet.

Minden Acuvue kontaktlencse UV védelmet biztosít a szaruhártyát és a szemet érő káros UV sugárzás ellen. Az UV védelemmel ellátott kontaktlencsék NEM helyettesítik az UV-szűrős szemüvegeket vagy napszemüvegeket, mivel azok nem takarják a szem teljes felületét, így nem nyújtanak teljes körű védelmet a szem egészére. Ajánlott szakértő véleményét kikérni.

Kontaktlencse (38 % víz) metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban.
Alapanyag: senofilcon A.

Az EYELID STABILISED (szemhéj-stabilizált) kialakítás (ESD) technológi a pislogó szem természetes erejét használja fel négy stabilizációs zónában (eltérően a hagyományos prizma-ballaszttól, amely vertikális prizmát idéz elő a centrális optikai zónában), ezzel biztosítva, hogy páciensei látása egész nap TISZTA és STABIL legyen, bármilyen aktív is a napjuk.