ACUVUE OASYS® WITH HYDRACLEAR® PLUS

6 db, 12 db

2 hetes viseletű kontaktlencse. A digitális eszközök és a kihívást jelentő környezeti viszonyok, mint például a légkondicionálás vagy a száraz levegő, kellemetlen érzéseket kelthetnek szemében vagy irritálhatják azt. Az ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS kontaktlencsét a könnyfilm működése ihlette, a szemfáradtság érzésének csökkentése céljából.

Az Acuvue márkájú kontaktlencsék egyesével csomagolt steril csomagolásúak, melyben a lencsék metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban tárolódnak.

Az Acuvue termékekkel kapcsolatos részletes használati utasításokat tartalmazó leírást kérje optikusától. 

A biztonságos használat elérése érdekében kifejezetten fontos a megfelelő kontaktlencse használat, kontaktlencse ápolás és a kiegészítő eszközök (pl. lencsetok) megfelelő használata. A nem megfelelő kontaktlencse használat vagy ápolás súlyos szembetegségek kialakulásához vezethet. Minden Acuvue kontaktlencse UV védelmet biztosít a szaruhártyát és a szemet érő káros UV sugárzás ellen.

Az UV védelemmel ellátott kontaktlencsék NEM helyettesítik az UV-szűrős szemüvegeket vagy napszemüvegeket, mivel azok nem takarják a szem teljes felületét, így nem nyújtanak teljes körű védelmet a szem egészére. Ajánlott szakértő véleményét kikérni.

Kontaktlencse (38 % víz) metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban.
Alapanyag: senofilcon A.

Kontaktlencse a kihívó környezetben is sikeres könnyfilm stabilizálás érdekében.