ACUVUE OASYS® WITH HYDRALUXETM

30 db

Napi viseletű kontaktlencse. Az ACUVUE® OASYS 1-Day napi viseletű kontaktlencsék segítenek Önnek lépést tartani a kihívást jelentő napokon is. Az ACUVUE OASYS® 1-Day HydraLuxe™ technológiával készült, amely együttműködik szeme könnyfilmjével. Ez segít csökkenteni a fáradt szem érzetet, és kiváló teljesítményt nyújt a kényelem, a látás és a kezelhetőség területén.

Az Acuvue márkájú kontaktlencsék egyesével csomagolt steril csomagolásúak, melyben a lencsék metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban tárolódnak.

Az Acuvue termékekkel kapcsolatos részletes használati utasításokat tartalmazó leírást kérje optikusától. 

A biztonságos használat elérése érdekében kifejezetten fontos a megfelelő kontaktlencse használat, kontaktlencse ápolás és a kiegészítő eszközök (pl. lencsetok) megfelelő használata. A nem megfelelő kontaktlencse használat vagy ápolás súlyos szembetegségek kialakulásához vezethet.

Minden Acuvue kontaktlencse UV védelmet biztosít a szaruhártyát és a szemet érő káros UV sugárzás ellen. Az UV védelemmel ellátott kontaktlencsék NEM helyettesítik az UV-szűrős szemüvegeket vagy napszemüvegeket, mivel azok nem takarják a szem teljes felületét, így nem nyújtanak teljes körű védelmet a szem egészére. Ajánlott szakértő véleményét kikérni.

Kontaktlencse (38 % víz) metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban.
Alapanyag: senofilcon A.

HydraLuxe™ technológia - A könnyel átitatott kialakítás egy könnyszerű molekulákból és légáteresztő hidratált szilikonból álló finomított hálózat, mely minden nap egyesül páciense könnyfilmével. Segít fenntartani a stabil könnyfilmet.