ACUVUE OASYS® WITH TRANSITIONSTM

6 db

A kontaktlencse, ami problémamentesen alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz. Azoknak a pácienseknek, akik arra van szüksége, hogy lencséjük csökkentse a fény okozta negatív behatásokat, kül- és beltéren, éjjel és nappal egyaránt. 2 hetes viseletű kontaktlencse.

Az Acuvue márkájú kontaktlencsék egyesével csomagolt steril csomagolásúak, melyben a lencsék metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban tárolódnak.

Az Acuvue termékekkel kapcsolatos részletes használati utasításokat tartalmazó leírást kérje optikusától. 

A biztonságos használat elérése érdekében kifejezetten fontos a megfelelő kontaktlencse használat, kontaktlencse ápolás és a kiegészítő eszközök (pl. lencsetok) megfelelő használata. A nem megfelelő kontaktlencse használat vagy ápolás súlyos szembetegségek kialakulásához vezethet.

Minden Acuvue kontaktlencse UV védelmet biztosít a szaruhártyát és a szemet érő káros UV sugárzás ellen. Az UV védelemmel ellátott kontaktlencsék NEM helyettesítik az UV-szűrős szemüvegeket vagy napszemüvegeket, mivel azok nem takarják a szem teljes felületét, így nem nyújtanak teljes körű védelmet a szem egészére. Ajánlott szakértő véleményét kikérni.

Kontaktlencse (38 % víz) metil-éter-cellulózt tartalmazó boráttal pufferelt sóoldatban.
Alapanyag: senofilcon A.

A kontaktlencse, ami a fényhez alkalmazkodik. Az első olyan kontaktlencse, ami könnyedén felveszi a ritmust a változó fényviszonyokkal és csökkenti a fény szemre mért zavaró hatását kül- és beltéren egyaránt, legyen szó sportolásról vagy digitális kijelző használatáról.