Az Oktal Pharma Magyarországra is kiterjesztette tevékenységét

Az Oktal Pharma már a magyar piacon is jelen van! A Johnson & Johnson magyarországi disztribúciójaként az Oktal Pharma kiterjesztette és megerősítette jelenlétét a régióban

2017. október 26-án az Oktal Pharma elkezdte üzleti tevékenységét Magyarországon és megalapította a budapesti székhelyű Oktal Pharma Hungary Kft-t. Ezzel a lépéssel a vállalat tovább bővítette azt a létező hálózatát, ami már Horvátországban, Szlovéniában, Boszniában és Hercegovinában, valamint Szerbiában is jelen volt.

A magyar üzletág jelenleg a világ vezető gyártója, a Johnson & Johnson szemészeti programjára összpontosul (kontaktlencsék és az ehhez kapcsolódó ápolószerek), mely kizárólag az Oktal Pharma által elérhető az országban.

Egy, a partnereink számára tervezett, átlátható, egyszerű rendelési elv alapján működő, és egyben kifinomult webshop létrehozásával, valamint a digitális technológia vívmányainak segítségével az Oktal Pharma sikeresen átvette és látja el a Johnson & Johnson által rábízott feladatait, így elégítve ki a partnerek és a piac igényeit.